Наум Михајловски - Основи по Game Design @ Game Weekend

Како прв говорник на Game Week powered by Телеком го имаме 

Наум Михајловски (TabTale) кој ни објаснува се околу Гејм дизајн. Од креирање ликови, правење механики во играта, менаџирање на тимовите кои ја прават играта како и детали околу нејзино пласирање. 

Неговото патешествие почнува одамна. Уште од времето кога благодарение на него беа имплементирани еден куп промени во Heroes III. Потоа некое време помина во клупите на Нордиус, а сега е во првите борбени редови на ТабТејл. 

Наум можете да го добиете на http://goo.gl/JlVT34

Сите информации околу Game Weekend powered by Телеком можете да ги најдете на https://goo.gl/i2fU8f или на фан страната на МАГДА.

Game Weekend, 19 Април 2016

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT