GG S02E10 - Јанко `Јади Бурек` Илковски. Гејмингот во 90ти, радио емисијата „Евтини приказни„,...

Вести: 02:20
Гостин: Јанко "Јади Бурек" Илковски 17:15
Разговарање за програмата на 103ка за компјутери, флиперници, компјутерници итн...

И се разбира не заборавајте да: 
кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да

...и не најдете на:
Facebook: http://fb.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 2, 15 Декември 2015

Поддржувачи на GG

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT