GG S02E11 - Првиот турнир во HS во Македонија, Devilian, Rainbow Six Siege, Salt and Sanctuary,...

Новости и вести - 00:02:00
Самоил Петрески (Гоблин Гејмс) и Андреј Спасовски (прв шампион во HS во Македонија) - 00:21:20
Devilian - 00:49:35
Tom Clancy's Rainbow Six® Siege - 01:03:02
Salt and Sanctuary - 01:15:26

И се разбира не заборавајте да: 
кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk и да

...и не најдете на:
Facebook: http://fb.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 2, 22 Декември 2015

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT