GG S02E17 - Global Game Jam, The Witness, The Division, Crashlands

Изминатиот викенд го имавме најдоброто издание на Global Game Jame во Македонија до сега. Македонија се најде на 5тото (со зборови: петото) место во направени игри по број на жител! \o/ Овој пат направивме 23 игри, а бевме само 162 глави!

Новости - 01:48
Global Game Jam 2016 - 32:25
The Witness - 51:05
The Division - 58:38
Crashlands - 01:13:30

Уживајте и GG!

И се разбира не заборавајте да направите Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk

GG Сезона 2, 2 Февруари 2016

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT