GGS02E29 - Благоја Чучанов од MKD20, Ratchet and Clank (PS4), HS: Whisper of the old Gods

Вечерва на гости во имаме Благоја Чучанов кој е еден од основачите на гејлимг видео подкастот MKD20. Многу години наназад активен на гејминг полето во Македонија и активен гејмер. Разговараме за идејата, и патот до MKD20 како и нивните идни планови.

Интервју со Благоја Чучанов и осврт на PaxEast 2016 - 32:00
Hearthstone: Whisper of the old Gods - 01:05:00
Ratchet and Clank (PS4) - 01:15:15

GG Сезона 2, 26 Април 2016

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT