GGS02E36 Финале на сезона 2 во живо од Cineplexx

Осврт на најгејмерската година - 02:17
Статистики и планови за иднина - 36:47
Прашања и сугестии од публиката - 43:10
Испраќање на втората сезона - 01:04:39
GG Сезона 2, 16 Јуни 2016

Поддржувачи на GG

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT