GGS05E28 - PlayStation 5, XIII, Mortal Kombat 11

13:52 - MK 11 Trailer18:24 - XIII44:30 - PlayStation 5 спецификации и гласинизастанете и оставете еден Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk...и најдете не на:WWW: http://gg.mkFacebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
ПОДКАСТ Сезона 5, 23 Мај 2019

GGS05E23 - The Division 2, Baba is You, M3Con,

01:30: M3Con01:00:02 - Sekiro: Shadows Die Twice01:22:00 - The Division 201:33:12 - Baba is Youзастанете и оставете еден Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk...и најдете не на:WWW: http://gg.mkFacebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam:…
ПОДКАСТ Сезона 5, 21 Април 2019

GGS05E08 - Царевите за рубикови коцки дојдоа на гости

36:17 - Дечките од Македонската Кјубинг АсоцијацијаИ се разбира не заборавајте да:кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk...и да не најдете на:WWW: http://gg.mkFacebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
ПОДКАСТ Сезона 5, 21 Април 2019

ПОДКАСТ S05E05 - IDDQD Квиз на знаење, и нормално цела епизода зборење за RDR2

32:50 - Red Dead Redemption 201:17:30 - IDDQD Квиз на знаењеИ се разбира не заборавајте да:кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk...и да не најдете на:WWW: http://gg.mkFacebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
ПОДКАСТ Сезона 5, 11 Ноември 2018

ПОДКАСТ S05E02 - Assassin's Creed: Odyssey, Red Dead Redemption 2, пацерите од EA и остало

21:48 - Assassins Creed Odyssey49:32 - Red Dead Redemption: 2И се разбира не заборавајте да:кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk...и да не најдете на:WWW: http://gg.mkFacebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
ПОДКАСТ Сезона 5, 16 Октомври 2018

ПОДКАСТ S05E01 - Blackout, Fallout 76,

13:00 - Нова експанзија на WoW23:20 - Fallout 7655:50 - CoD: BlackoutИ се разбира не заборавајте да:кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk...и да не најдете на:WWW: http://gg.mkFacebook: http://fb.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam:…
ПОДКАСТ Сезона 5, 16 Октомври 2018

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT