GG ПОДКАСТ S07E35: Финале

Завршивме со уште една сезона, со масивен гивавеј од 2000€, наравно се беше #ГГМестено.~GGБлагодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, Red Bull, MKHost и it.mk…
ПОДКАСТ Сезона 7, 7 Јуни 2021

GG ПОДКАСТ S07Е26: Игри што го смениле гејмингот засекогаш, Grit, RE:8

Пост-прво-априлска епизода со бордот на директори по видео игри, седнавме да ги дискутираме неколку од игрите кои имале најголемо влијание врз целиот гејминг и неговиот развиток. Нема…
ПОДКАСТ Сезона 7, 12 Април 2021

GG ПОДКАСТ S07E17: Global Game Jam, Medium, The Day Before

Не заборавајте да:кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk...и најдете на:WWW: https://GG.MKFacebook: https://facebook.com/GGMKshow/Discord: https://discord.gg.mkTwitter: https://twitter.com/ggtvmkSteam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmkДонирајте и влезете во шумата на гејмингот!Patreon: https://patreon.com/ggmkPayPal: https://doniraj.gg.mkСтани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 8 Февруари 2021

GG ПОДКАСТ S07E16: 21на гејминг аниверсари, DNF Duel, Resident Evil: Village

Благодарност до спонзорите Haselt, A1 Македонија, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!Не заборавајте да:кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk...и најдете на:WWW: https://GG.MKFacebook: https://facebook.com/GGMKshow/Discord: https://discord.gg.mkTwitter:…
ПОДКАСТ Сезона 7, 8 Февруари 2021

GG ПОДКАСТ S07E12: A1 Game Fest 2020, Diablo: Immortal Alpha, драмата околу Cyberpunk 2020, nVidia 3 Samsung,...

А1 Македонија и оваа година ја продолжи традицијата да го одржи најочекуваниот е-спорт настан во Македонија, A1 Game Fest. Феноменална продукција и посетеност преку 10.000 гледачи онлајн.…
ПОДКАСТ Сезона 7, 21 Декември 2020

GG ПОДКАСТ S07E11: Направивме рецензија на скоро-функционална Cyberpunk 2077, но и преглед на победниците и трејлерите од The Game Awards 2020,...

Иако проследена со многу контроверзии сепак решивме да ја проследиме и рецензијата за Cyberpunk 2077. Иако е сеуште рано, а играта се пачува секојдневно сепак фрливме окце.…
ПОДКАСТ Сезона 7, 16 Декември 2020

GG ПОДКАСТ S07E07: PlayStation 5 рецензија, Spider-Man: Miles Morales, NFS Hot Pursuit Remastered,...

Наша темелна рецензија на PlayStation 5ката заедно со контролерот и Spider-Man: Miles Morales. Детали околу конзолата, перформансите, дизајнот и автентичноста, хардверските фалинки и предвидувања за во иднина.…
ПОДКАСТ Сезона 7, 17 Ноември 2020

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT