GG ПОДКАСТ S07E25: It Takes Two, Magic: Legends, Future Games Show

ГГ митс саундборд. Во оваа ситком епизода, збориме за It Takes Two, фејлот на Magic: Legends, и множина други инди игри што наскоро очекуваме да ни го позлатат времето со забава. Исто така уште една ЈАКА новост за PlayStation, ама за тоа ќе мора да ја видите епизодата.
~GG

Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 1 Април 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT