GG ПОДКАСТ S07E31: Resident Evil: Village, Epic vs Apple, Venom - Let there be Carnage

Се приближува крајот на 7мата сезона, а тоа значи дека иде голем гивавеј за финалето. Во оваа епизода детално ги обработивме Resident Evil: Village и најголемата битка на деценијата Epic vs Apple. Оставете лајк и сабскрајб на Јутуб, ќе помогнете многу и додека ве води добра воља оставете еден фолоу на Твич. Се гледаме следниот понеделник од 21:00ч на истото место.
~GG

Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, Red Bull, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!


Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 11 Мај 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT