GG ПОДКАСТ S07E32: BioMutant, GetsuFumaDen, Scarlet Nexus

ГИВАВЕЈОТ Е НАЈАВЕН, а публиката одбра по најдемократкиот начин - со купени гласови, наградите ќе се даваат по металскиот рол. Од друга страна света, GetsuFumaDen дава микс вајбс, BioMutant изгледа како ремек дело (Исто така и новата сезона Castlevania на Netflix). Mass Effect Legendary Edition има Mixed Reviews на Steam... ИАКО БЕШЕ GAME OF THE YEAR. Тие што знаат, знаат. Се гледаме следниот понеделник од 21:00ч.

*Гивавејот ќе има посебни награди само за сабскрајбери, така да ако сакате да си ги зголемите шансите за да добиете, сега ви е шансата

~GG

Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, Red Bull, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!


Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 19 Мај 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT