GG ПОДКАСТ S07E33: Days Gone (PC), Lies of P, Biomutant

ОШЧЕ ДВЕ ЕПИЗОДИ ДО КРАЈА СЕДМЕ СЕЗОНЕ! И гивавејот на годината. Во епизодава малце чачнавме за биткоинот и остали крипто валути, Marvel's Eternals, Lies of P, Overwatch 2 и дали воопшто ни треба, и лајт-Дум наречена Shadow Warrior 3.

~GG

Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, Red Bull, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!


Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk
ПОДКАСТ Сезона 7, 23 Мај 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT