GG ПОДКАСТ S07E34: Unreal Engine 5, Biomutant, Far Cry 6

Тоа е тоа, екипа. Претпоследната епизода ја наполнивме со игри колку што ни дадоа девелоперите. Од сенките во Aragami 2, зомбињата во Dying Light 2, тропските горештини во Far Cry 6 и уште неколку други игри до почетокот на одбројувањето до МАСИВНИОТ ГИВАВЕЈ СЛЕДНИОТ ПОНЕДЕЛНИК ОД 21:00ч НА gg.mk.

~GG

Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, Red Bull, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!


Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 31 Мај 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT