GG ПОДКАСТ S07E04: XBOX SERIES X + фрижидерот, Playstation 5 unboxing, Doom: The Ancient Gods,...

Видовме што Снуп Дог доби од Микрософт, видовме Џеф Кигли што доби од Сони, Данко ни напраи ревју на Amnesia: Rebirth, а Гораст на Doom Eternal: The Ancient Gods - Part One. Бобо и Паци опфатија се друго!
glhf

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: gg.mk
Facebook: facebook.com/GGMKshow/
Discord: discord.gg.mk
Twitter: twitter.com/ggtvmk
Steam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk


Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: patreon.com/ggmk (за донации)
PayPal: doniraj.gg.mk (донации)
ПОДКАСТ Сезона 8, 23 Ноември 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT