GG ПОДКАСТ S08E01: New World, Wolverine, Spider Man 2, Project Eve

Ало, нова сезона, ху диз? Новата сезона ја почнуваме со игрите кои ни оставија впечаток од PlayStation евентот Wolverine, Spider Man 2, Project Eve, и ги расчачкавме добрите и лошите страни на New World.
Фала на сите што подаривте сабскрајб на вечерта, вие сте најголеми фраери.

Благодарност до спонзорите A1, Сетек сé од техника, Haselt, Red Bull, Furious Avocado, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggt...

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 8, 20 Октомври 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT