GG ПОДКАСТ S08E02: Alan Wake Remaster, Battlefield 2042, Windows 11

Мало о дотицу, мало о лолицу, Гораст опет прича српког и блгрски. Д Јужуал понеделничко расположение. Ја позборевме бетата за Battlefield 2042, се надеваме дека Microsoft ќе извадат солиден Windows 11, и да не се заборават миљоните гифтнати сабови. Цареви сте! Се гледаме следниот понеделник од 21:00ч на истото место!

~GG

Благодарност до спонзорите A1, Сетек сé од техника, Haselt, Red Bull, Furious Avocado, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggt...

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 8, 20 Октомври 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT