GG ПОДКАСТ S08E03: Nintendo Switch OLED, Back 4 Blood, Metroid Dread

Конзола ли е, хендхелд ли е? Главното прашање на емисијата се крена околу OLED верзијата на Nintendo Switch-от. Ги разработивме Back 4 Blood и Metroid Dread. Супер кул трејлери излегоа од Suicide Squad и Gotham Knights. И нормално нешо околу победниците на DOTA 2 TI.

~GG

Благодарност до спонзорите A1, Сетек сé од техника, Haselt, Red Bull, Furious Avocado, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggt...

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 8, 20 Октомври 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT