GG ПОДКАСТ S08E05: Guardians of the Galaxy, Arcane, The Witcher Season 2

После постојано прашување на публиката (или 2цата фанови) Паци се враќа на големо платно. Збориме за многу серии - Masters of the Universe, Wheel of Time, The Witcher и нешто околу Guardians of the Galaxy и Age Of Empires. Се гледаме следниот понеделник на исто место/исто време.

~GG

Благодарност до спонзорите A1, Сетек сé од техника, Haselt, Red Bull, Furious Avocado, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggt...

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 8, 23 Ноември 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT