GG ПОДКАСТ S08E06: Arcane + LoL Worlds, Elden Ring, Darkest Dungeon II, Forza Horizon 5

Кинезите повторно на #1 во светот на ЛОЛ, Arcane на #1 на Нетфликс, а Сакса увек #1 во срцата каде и да оди. Мијазаки ни рече “би лаик уатер, мај френд“ со Elden Ring... каде што буквално нема никако UI, и последното што го зборевме кај што немаше никако “УИ„ беше COD: Vanguard. Се гледаме следниот понеделник од 21:00 ч на исто место.

~GG

Благодарност до спонзорите A1, Сетек сé од техника, Haselt, Red Bull, Furious Avocado, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggt...

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 8, 23 Ноември 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT