GG ПОДКАСТ S08E07: Elden Ring Beta, Unpacking, Lies of P, WarTales

Гораст и Данко ја имаа честа да ја изиграат бетата на Elden Ring и да му прават лиги на Бобо, но не знаеа дека само паѓаат во замката Бобан што ја поставил... #1 НА APP STORE У АМЕРИКА (воедно и светот) со новата игра на Furious Avocado - Candle Craft.
Симнете ја овде: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.furiousavocado.candlecraft3d&hl=en_US&gl=US
Зборевме и за многу други ствари ама тоа ќе го оставам Вие да си го погледате.

~GG

Благодарност до спонзорите A1, Сетек сé од техника, Haselt, Red Bull, Furious Avocado, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggt...

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 8, 23 Ноември 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT