GG ПОДКАСТ S08E09: A1 GAME FEST, Bright Memory Infinite, Chorus, Steam Top 250

Golden Joystick Awards дадоа Ultimate Game Award на Dark Souls... и сите им се изнасмеавме. Дропнаа тизер трејлер за Book of Boba Fett, малу нешо дискутиравме околу игри и после тоа се фокусиравме на НАЈГОЛЕМИОТ ГЕЈМИНГ ЕВЕНТ - А1 ГЕЈМ ФЕСТ.

~GG

Благодарност до спонзорите A1, Сетек сé од техника, Haselt, Red Bull, Furious Avocado, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggt...

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 8, 19 Декември 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT