GG ПОДКАСТ S08E11: Многу трејлери, А1 Гејм фест и припрема за новогодинешниот гивавеј

И оваа година, А1 не благословија со Гејм Фест, организиран во новиот Ист Гејт Мол, каде што се натпреваруваа играчи и тимови во Текен, Фифа, Дота, Кантер и наравно најфантастичните косплеерки со своите костуми. Имавме 301 трејлер за преглед од друга страна.

~GG

Благодарност до спонзорите A1, Сетек сé од техника, Haselt, Red Bull, Furious Avocado, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggt...

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 8, 20 Декември 2021

Поддржувачи на GG

Медиумски Пријатели

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT